Connect with us

Hír

A Raiders nem szeretne egy újabb “INT-mentes” szezont

Tavaly elég sok galiba keletkezett az Oakland Raiders gépezetében, amikre idén megoldást szeretnének találni. Az egyik ilyen az interceptionök hiánya volt, amit új stábbal, illetve új játékosokkal próbálnak orvosolni.

 

 

Mindössze ötször kapták le az ellenfelek irányítójának passzát a levegőben, amivel ligautolsók lettek az INT-mutatókban, ráadásul a teljes turnovereket nézve is mindössze 14 domborodik a nevük mellett, amivel utolsó előttiek a ligában. A támadósor döcögése miatt létszükség lett volna a labdaszerzésekre, de ez nem történt meg, na de majd idén! – remélik a csapatnál. Ehhez új védőkoordinátor (Paul Guenther), valamint új defensive backek állnak a rendelkezésükre. Utóbbira pláne szükség volt, hiszen Karl Joseph 14. fordulós interceptionje volt az első, amit DB szerzett a csapatban a tavalyi szezonban. Az egyik új fecske, Rashaan Melvin szerint mindenki eltökélt a javítás érdekében.

 

Ez az a cél, amit kitűztünk a védelemben 2018-ban, még egyszer nem lehet ilyen kevés interceptionnel zárni az évet. Az edzéseinken látottak bizakodásra adnak okot, a srácok szinte repülnek a labdákért, reméljük a pályán is látni fogják ezt a szurkolóink.

– mondta Melvin.

 

Állítólag már hét interception is volt a Raiders edzésein az OTA megkezdése óta, ami már kettővel több, mint a tavalyi teljes szerzett INT-ek száma a szezonban. A tavalyi kezdő CB sort szinte teljes egészében lecserélték a csapatban. Sean Smith, David Amerson és T.J. Carrie sem áll már a védelem rendelkezésére, akiknek a helyét a sérülésből felépülő Gaeron Conley, illetve az igazolt Melvin, Leon Hall és Daryl Worley pótolhatja a rosteren maradt játékosok mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!