Connect with us

Hír

Big Ben: Az én dolgom a játék, nem a szerződésen való aggódás

Tavaly Big Ben még a visszavonuláson gondolkodott, most viszont még évek játszana. Olyannyira, hogy már a következő szerződése is szóba került. Jelenleg 2019-ig él a meglévő kontraktusa, a Steelers pedig hagyományosan az utolsó év előtt szokott hosszabbítani, de ha nem így lenne, Roethlisberger akkor sem idegesítené magát rajta.

 

 

Még két év van a szerződésemből. Nem én leszek az, aki itt fog ülni és aggódni miatta, ez nem az én dolgom, ezért vannak ügynökeim. Az én munkám a futball, aggódjon a szerződésem miatt a Steelers. Különben is úgy gondolom, hogy nem egy fontos játékos van a csapatban, akinek sokkal fontosabb lenne új szerződést adni. Én két évnél tovább szeretnék játszani, de ha ebben a Steelers nem lát rációt, mit bosszantsam magam rajta?

 

 

Big Ben kiemelte, hogy őt nem érdeklik a 150 millió dollárok, az sem, hogy Aaron Rodgers nagyon akar egy új kontraktust, neki inkább a Super Bowl győzelmek számítanak. A Steelers irányítója szerint irányítóként fontos megérteni, hogy néha jobb kevesebb pénzért játszani, hogy jusson másoknak is, akik segíthetnek a csapaton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!