Connect with us

Hír

Darnold jó úton halad a kezdő felé

A New York Jets csapata az idei évtől szerette volna új alapokra helyezni franchise-át, és a draft előtt felmozogva nem titkolt szándékuk volt egy irányító kiválasztása. Ő végül Sam Darnold lett, és bár sokak szerint 2018 csak tanulóév lett volna számára, jelen állás szerint akár az első héten is ő kezdhet.

 

 

A USC-ről érkező irányító volt a “legtisztább” irányító prospect az idei classból. Nincsenek balhéi, nem kezelhetetlen a személyisége, nem egy boom prospect, de benne volt a legkevesebb rizikófaktor a képességeit tekintve, bár utóbbival nem mindenki ért egyet (o/). Az edzőtáborban egyelőre a kritikusaira cáfol rá, a játékosok és edzők szerint is nagyon jó munkát végez. Annyira jót, hogy akár a kezdőcsapat sem elérhetetlen számára, ha sikerül meggyőznie az edzőket a játékával.

 

Arra a kérdésre, hogy csak morzsákat adunk neki a profi focibólaz edzések alkalmával, vagy egyből bedobjuk a mélyvízbe, az utóbbit válaszolom. Úgy látjuk ez jó hatással van rá, és elnyeri a játékosok bizalmát is, ami egy irányítónál kulcsfontosságú. Ha sikerül bizonyítania, hogy bírja ezt a nyomást, ha megmutatja, hogy megérett a kezdőre, akkor kezdeni fog, bármikor is jöjjön el ez a pillanat.

– mondta Jeremy Bates, a Jets támadókoordinátora.

 

Sokak szerint ez a pillanat már az első hétre eljöhet, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az OTA-k és a nyári edzőtábor edzései között hatalmas különbség van, és inkább utóbbiban kellene bizonyítania Darnoldnak. A sorsa az előszezon végére eldőlhet, amikor már azt is látják, hogy más csapatok ellen hogy muzsikál a felkészülési meccsek alkalmával. Ráadásul a riportok szerint Teddy Bridgewater is jó formában kezdte meg a felkészülést, szóval nem lefutott még a kezdő kiléte New Yorkban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!