Connect with us

Hír

Daryl Williams is meggazdagodhat a nyáron

A Carolina Panthers egyik sarkallatos pontja a támadófal felfejlődése volt a tavalyi esztendőben. A szezon első harmadába a liga egyik legjobb számait produkálták, de egy kisebb visszaesés következett a remek start után, bár így sem lehet rájuk feltétlen panasz. Ezt az NFL-ben általában pénzzel honorálják, így lesz ez most is minden bizonnyal.

 

 

Andrew Norwell, bár nem a Pantherstől, de megkapta a maga jussát, és szabadügynökként a legjobban fizetett guarddá tette őt a Jacksonville Jaguars. Daryl Williams lehet a következő, aki ebből a falból meggazdagszik, hiszen Marty Hurney general manager egyik fő prioritása a 25 éves jobboldali tackle leláncolása lesz egy szerződéshosszabbítással. A korábbi negyedik körös falember újoncszerződése utolsó évét kezdte meg 2018-ban, de az elszaladó OT-árakkal indokolt lenne már most megkötni a hosszabbítást.

 

Több fontosabb szabadügynöke is lesz a Panthersnek jövőre, de egyértelmű, hogy Williams elvesztése jelentené a legnagyobb érvágást számukra, viszont a $25 milliós 2019-es cap space-be simán el fog majd férni az új bére. Williams összesen 35 nyomást engedett a 2017-es alapszakaszban a Pro Football Focus adatai szerint, ebből 4 sack, 3 QB hit és 28 siettetés formájában érkezett Newtonra az ő oldaláról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!