Connect with us

Hír

Delanie Walker szívesen látná Dez Bryantet Tennessee-ben

Dez Bryant körül csend és hullaszag van jelenleg, egyetlen csapat sem érdeklődik iránta és nem úgy néz ki, hogy ez az előszezonmeccsekig változna (addigra 1-2 elkapó egész biztosan megsérül). Bár a csapatok nem kapkodnak érte, de vannak olyan játékosok a ligában, akik nem bánnák, ha egy csapatban játszhatnának Bryanttel.

 

 

 Van néhány elsőrangú elkapó a csapatunkban, mint Corey Davis vagy Rishard Matthews. De ha Bryant tudna segíteni a csapatnak, akkor nagy örömmel és tárt karokkal várom. Tudom, milyen helyzetben van, olyan mint én: egy öregebb veterán. Én viszont képes vagyok magas szinten játszani és biztos vagyok benne, hogy ő is.

 

– mondta Delanie Walker, a Titans klasszis TE-je.

 

Matthews inkább átlagos, Corey Davis pedig közelebb van a busthoz, mint a jóhoz, de még bőven fejlődhet. Ezzel együtt is nem az elkapóposzt a legerősebb Tennessee-be, a Titansben tényleg lehetne esélye. Az már más kérdés, hogy bevállalná-e a csapat: bár ezt senki nem mondta ki ilyen nyíltan, jó eséllyel nem csak Bryant utóbbi időben mutatott teljesítményével, hanem a sérüléseivel és a magatartásával vannak inkább gondok.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!