Connect with us

Hír

Earl Thomas holdoutol

Bekövetkezett az, amitől sok Seahawks szimpatizáns tartott: Earl Thomas a saját Twitter fiókján jelezte, hogy addig nem jelenik meg a csapat edzésein, amíg a szerződését meg nem hosszabbítják.

 

 

Bár Pete Carrollék egyelőre csak az önkéntes edzéseket vezénylik le, a klasszis safety leszögezte, hogy semmilyen edzésen nem kíván részt venni amíg nem rendezik a szerződését. Régóta téma a sajtóban, hogy nagyobb fizetést akar a jövőre szabadügynökké váló játékos, és van is mire nagy pénzt kérnie, hiszen régóta All-Pro szinten teljesít. Leszögezte, hogy nem a távozás számára a prioritás, hiszen imádja Seattle-t, de úgy érzi, hogy a képességeihez képest alul van fizetve.

 

A 29 éves free safety alapfizetése $8,5 millió lenne szerződése utolsó évében, de nem várna a következő szezonig a hosszabbítással, ami valahol érthető. Tekintve, hogy mostanában a sérülések sem kerülik el, mihamarabb szeretne magának anyagi biztonságot, nehogy jövőre kevesebb legyen az értéke, mint mondjuk Tyrann Mathieu-nek. A Cardinals korábbi játékosát a súlyos cap hitje miatt kivágták, és a hosszú távú, $10+ milliós szerződéséből hirtelen egy egyéves, $7 milliós szerződés lett. Ezzel a holdouttal ismét felmerül a trade lehetősége, amire már a drafton is puhatolózott a Dallas Cowboys, de akkor a tervük füstbe ment. Sok munka lesz Pete Carrolléknak az offseasonben, ez az ügy aligha hiányzott nekik még pluszba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!