Connect with us

Érdekességek

Ezek a csapatok örülhetnek a június 2-ának

Ugyan már rég lezajlott a free agency időszak, de a salary cappel kapcsolatban nincs megállás az NFL-ben. Eljött a június 2-a, vagyis néhány csapatnak végre eltűnnek összegek a keretükből, ami eddig beragadt a post June 1st cutok miatt.

 

 

Mint ismert, az NFL-ben minden csapatnak lehetősége van egy úgynevezett “június 1. utáni cutra”. Ennek előnye, hogy akár több pénz szabadulhat fel a játékos kivágásával, hátránya viszont, hogy a szerződése június 1-ig a könyvelésben marad. Ezt általában a nagy játékosmozgások után, illetve akkor érdemes meglépni, ha bőven lesz elég hely a plafon alatt, estleg akkor, ha valaki drasztikusan magas cap hittel bír. A felsorolt csapatok után látható, hogy tényleg ez a helyes használati módja ennek. Szóval a már említett csapatok, akik örülhetnek:

 

  • Miami Dolphins (Ndamukong Suh, $17M)
  • Philadelphia Eagles (Mychal Kendricks, $6M)
  • Atlanta Falcons (Levin Toilolo, $3,5M)
  • Dallas Cowboys (Orlando Scandrick, $3M)
  • New Orleans Saints (Coby Fleener, $3M)

 

Suh nagyon kilóg a sorból, köszönhetően az elképesztő méretű szerződésének, de őt már március közepén elküldték. A legfrissebb Kendricks kivágása volt, az Eaglesnek égető szüksége van ugyanis cap space-re, de hasonló cipőben jár a Cowboys és a Saints is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!