Connect with us

Hír

GOAT SB – Elődöntő 2. párharc szavazás

Megkezdjük Minden Idők Legjobb Super Bowlja játékunk elődöntőjét, ahol a továbbjutott 8 nagydöntő közül fogjuk kiválasztani azt a négyet, ami megmérkőzhet egymással a GOAT SB titulusért. Ahogyan korábban úgy most is, Ti, az Olvasók is beleszólhattok ezekbe a párharcokba egy szavazás formájában.

A második párharcban Scott Norwood kihagyott mezőnygólja fog megküzdeni Malcolm Butler INT-jével:

Super Bowl XXV Bills vs Giants
Super Bowl XLIX Patriots vs Seahawks

Mivel 1vs1 párharc van, ezért értelemszerűen mindenki csak egy döntőre tud szavazni. Gondolja át mindenki jól, hogy melyik számára a fontosabb/szimpatikusabb. Szavazni kedd estig lehet, akkor fogjuk véglegesíteni a zsűripontokat, és majd jelentkezünk az eredménnyel.

Ahogyan legutóbb, úgy most is arra bizatok mindenkit, hogy írja le a véleményét a két döntőről. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van véleménye róluk, hiszen valószínűleg mindkettőt láttátok is. Mivel mindenki mást látott bennük, mindenkinek más miatt maradt emlékezetes, ezért biztos vagyok benne, hogy ti olyan oldalát is meg tudjátok mutatni nekünk egy-egy döntőnek, amit mi nem láttunk, sőt még csak nem is gondultunk rá. Ezért arra biztatlak titeket, hogy ha van kiforrott véleményetek, akkor ne fogjátok vissza magatokat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!