Connect with us

Hír

GOAT SB – Elődöntő 4. párharc szavazás

Folytatjuk Minden Idők Legjobb Super Bowlja játékunk elődöntőjét, ahol a továbbjutott 8 nagydöntő közül fogjuk kiválasztani azt a négyet, ami megmérkőzhet egymással a GOAT SB titulusért. Ahogyan korábban úgy most is, Ti, az Olvasók is beleszólhattok ezekbe a párharcokba egy szavazás formájában.

Az utolsó elődöntős párharcban Elway végső győzelme az idő felett fog megmérkőzni a Leghosszabb Yarddal:

Super Bowl XXII Broncos vs Packers
Super Bowl XXXIV Titans vs Rams

Mivel 1vs1 párharc van, ezért értelemszerűen mindenki csak egy döntőre tud szavazni. Gondolja át mindenki jól, hogy melyik számára a fontosabb/szimpatikusabb. Szavazni csütörtök estig lehet, akkor fogjuk véglegesíteni a zsűripontokat, és majd jelentkezünk az eredménnyel.

Ahogyan legutóbb, úgy most is arra bizatok mindenkit, hogy írja le a véleményét a két döntőről. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van véleménye róluk, hiszen valószínűleg mindkettőt láttátok is. Mivel mindenki mást látott bennük, mindenkinek más miatt maradt emlékezetes, ezért biztos vagyok benne, hogy ti olyan oldalát is meg tudjátok mutatni nekünk egy-egy döntőnek, amit mi nem láttunk, sőt még csak nem is gondultunk rá. Ezért arra biztatlak titeket, hogy ha van kiforrott véleményetek, akkor ne fogjátok vissza magatokat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások