Connect with us

Hír

GOAT SB – Playoff 8. párharc szavazás

Elérkeztünk Minden Idők Legjobb Super Bowlja játékunkban a Playoffhoz, ahol a továbbjutott 16 csapat mérkőzhet meg egymással. Ahogyan korábban úgy most is, Ti, az Olvasók is beleszólhattok ezekbe a párharcokba egy szavazás formájában.

A forduló utolsó párharcában Eli szabadulása és a Helmet Catch fog megmérkőzni a ’70-es évek két legmeghatározóbb csapatának mindent eldöntő viadalával, melyben a tét az volt, ki fogja először megszerezni a harmadik Lombardi trófeát.

Super Bowl XIII Steelers vs Cowboys
Super Bowl XLII Patriots vs Giants

Mivel 1vs1 párharc van, ezért értelemszerűen mindenki csak egy döntőre tud szavazni. Gondolja át mindenki jól, hogy melyik számára a fontosabb/szimpatikusabb. Szavazni szombat estig lehet, akkor fogjuk véglegesíteni a zsűripontokat, és majd jelentkezünk az eredménnyel.

Ahogyan legutóbb, úgy most is arra bizatok mindenkit, hogy írja le a véleményét a két döntőről. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van véleménye róluk, hiszen valószínűleg mindkettőt láttátok is. Mivel mindenki mást látott bennük, mindenkinek más miatt maradt emlékezetes, ezért biztos vagyok benne, hogy ti olyan oldalát is meg tudjátok mutatni nekünk egy-egy döntőnek, amit mi nem láttunk, sőt még csak nem is gondultunk rá. Ezért arra biztatlak titeket, hogy ha van kiforrott véleményetek, akkor ne fogjátok vissza magatokat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!