Connect with us

Hír

Gronk mégsem volt érinthetetlen

Rob Gronkowski amolyan Cristiano Ronaldósra vette a figurát, és felpörgette az offseason eseményeit maga körül. Sokáig az sem volt biztos, hogy egyáltalán folytatja pályafutását, és immáron az is kiderült, hogy az sem volt biztos, hogy melyik csapatnál teszi mindezt.

 

 

Annak a pletykának nehéz hinni, amely azt állította, hogy Tom Brady megfenyegette Robert Kraftot és Bill Belichicket, miszerint ha elcserélik az All-Pro tight endet, ő azon nyomban visszavonul. Viszont nem volt érinthetlen Gronk, illetve Brady megérezte a turpisságot a levegőben. Meg nem nevezett források szerint ugyanis a Patriots három nappal a draft előtt körbetelefonált a csapatok között, hogy érdekli-e őket a kiváló tight end játékjoga, de nem találtak cserepartnert. Hogy mely csapatok voltak ezek, és milyen ellenértékben (vélhetően első körben) ment a puhatolózás, azt nem tudni.

 

Bármilyen hihetetlennek tűnik az elutasítás, mégse meglepő, ugyanis ekkor még Gronk sem tudta, hogy folytatja-e. Érdekes módon az ezt követő események másnapján jött a hivatalos közleménye, miszerint folytatja pályafutását. A legerősebb pletyka ezzel kapcsolatban az volt, hogy a lehetséges első körös pickkel, illetve a birtokukban lévő másik kettővel megpróbálták volna megszerezni Baker Mayfieldet.

 

Hogy ezzel Belichikék szándéka csak abból állt, hogy végre kicsalogassák belőle mit akar, vagy tényleg megváltak volna egyik legjobb játékosuktól egy értékes draftcetliért cserébe, azt ki-ki döntse el maga.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!