Connect with us

Hír

Jarvis Landry szerint a Browns irányítói sokkal jobbak, mint a Dolphinséi

Nem nagyon lehetett az utóbbi mondjuk 15-20 évben azt mondani, hogy a Cleveland Browns jól állt volna irányítókkal: pláne nem az utóbbi években. Most azonban ott az 1/1-es Baker Mayfield, a csapat leigazolta Tyrod Taylort, a korábbi Dolphins elkapó Jarvis Landry pedig úgy gondolja, hogy ez már bőven jobb, mint ami Miamiben volt.

 

 

Landry karrierje során eddig három irányítótól kapott labdát: Ryan Tannehill 2014 és 2016 között a lehetséges 48 meccsből 45-ször kezdett, egyszer rájátszásba jutott vele a csapat (bár ő sérülés miatt már akkor sem játszott, helyette Matt Moore kezdett), tavaly pedig Jay Cutlernek kellett beugrania Tannehill szezon előtti sérülése után.

 

Tehát egyik oldalról ott a Moore-Tannehill-Cutler hármas, másik oldalon pedig Drew Stanton, Tyrod Taylor és Baker Mayfield. Moore és Stanton nagyjából egy szint, Cutler már nem számít, amúgy is visszavonulás után tért vissza, Mayfieldben egyértelműen több potenciál lenne még akkor is, ha Cutler játszana. Így csak Tannehill menthetné meg a Dolphins becsületét, és bár alapvetően vannak fellángolásai, Taylor sokoldalúbb és labdabiztosabb, aki annak ellenére hoz viszonylag jó számokat, hogy a liga egyik legrosszabb támadósorában játszott.

 

Annak ellenére, hogy Landry nyilvánvalóan az új csapattársainak udvarol, valószínűleg igaza van.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!