Connect with us

Hír

Julio Jones és Khalil Mack is megkezdi holdoutját

Nem csak Earl Thomas szeretne új szerződést, aminek kiharcolásáért edzéseket is hajlandó kihagyni, hanem a Falcons elkapója, Julio Jones, illetve a Raiders pass rushere, Khalil Mack is. Egyikük sem fog ugyanis részt venni a csapata kötelező minicampjén.

 

 

Khalil Mack esetében sokkal érthetőbb a helyzet, hiszen ő még újoncszerződését tapossa, ötödik éves opciójába lép idén, tehát még nem volt lehetősége saját szerződést kialakítania. Karrierje során eddig körülbelül $18,5 milliót keresett, ennyit akár évente is kaphat egy új kontraktussal. Nem tudni pontosan mennyit szeretne Mack, de jelenleg Von Miller a csúcstartó kicsivel több, mint évi $19 milliós fizetéssel – Macknek is ez lehet a célja, vagy akár a $20 milliós határt is megcélozhatja. Feltehetőleg mindkét félnek az lenne az előnyös, ha még a nyáron meg tudnának egyezni egy hosszú távú szerződésben.

 

Julio Jones esete kicsit fejvakarós. Évi $14,5 millót keres átlagban, ami a 8. legtöbb az elkapók között, viszont van még hátra 3 év a szerződéséből, ami ráadásul nem előre kialakított, tárgyalásmentes újoncszerződés. Valószínűleg látta, milyen pénzeket kapott Sammy Watkins, Jarvis Landry vagy Allen Robinson és látta, hogy ugrott egy nagyot az elkapópiac, ő pedig részesülni szeretne ebből. Illetve mivel a Falcons “frontloadolta” a szerződését, így a következő évekre csak átlag $11 milliót keres majd. Azt persze tegyük hozzá, hogy ezt nem épp fair így nézni, hiszen a szerződése első három évében ennél bőven többet kapott kézhez. A Falcons egyébként nem hajlik arra, hogy új kontraktussal jutalmazza Jonest, úgyhogy ez egy érdekes helyzetet is előteremthet a felek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!