Connect with us

Hír

Mike Daniels: Aaron Rodgersnek mindent meg kell kapnia, amit csak akar

Mindenki tudja, hogy Aaron Rodgers jelenleg elégedetlen a helyzetével. Egyrészt csak 22 milliót keres évente, amikor ennél simán kaphatna évente 10 millióval is többet – alsó hangon. Ráadásul szeretne beleszólni a körülötte lévő dolgokba, nem nagyon tetszik neki ugyanis, hogy elküldik/nem tartják meg a kedvenc edzőit vagy célpontjait. Mike Daniels, a csapat sztárvédője szerint Rodgersnek mindent meg kell adni, amit csak akar.

 

Szerintem Aaronnak rengeteg pénzt kellene kapnia. Bármennyit is jelentsen ez. Meg kell kapnia azt, amit kér. Próbálok nem beleavatkozni ebbe, de úgy gondolom, hogy mindenki, sőt mindenkinek a nagymamája is, aki nem is néz focit tudja, hogy Rodgersnek kell a történelem legjobban fizetett játékosának lennie.

 

 

 

Ezzel alighanem Rodgers is így van és szinte biztos, hogy meg is fogja kapni. A Packers nem teheti meg, hogy nem ad meg neki mindent, amit akar, nélküle ez a csapat esélytelen a rájátszásra, az edzők az ő zsenijéből élnek, mindenkinek az az érdeke, hogy ő boldog legyen. Ha ez évi 35 milliót jelent, akkor annyit. Ő meg is érdemli, jelent akkora különbséget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!