Connect with us

Hír

Nyílt a verseny a Cardinals elkapószekciójáért

Komoly kis házi csata lehet a kiadó elkapó pozíciókért az Arizona Cardinalsnál. Larry Fitzgerald helye nem kérdés mint elsőszámú elkapó, de hogy kik lesznek még rajta kívül a pályán, azt egyelőre balladai homály fedi.

 

 

A Cardinals rosterén kisebb változások történtek ezen a fronton. John és Jaron Brown távozott, a helyükre a Cowboystól igazolt Brice Butler, illetve a draft második körében Christian Kirk érkezett a meglévő J.J. Nelson és Chad Williams mellé (plusz sok draftolatlan újonc, a teljesség igénye végett). Abban egyetérthetünk, hogy nincs igazán kimagasló név ebből a sorból, így az edzőtáborban dönthetik el, ki lehet kezdőként majd a pályán.

 

Egyelőre nehéz megmondani, melyikük lesz a második számú elkapónk. A játékosaink tisztában vannak azzal, hogy a legjobb 11 emberünk lesz a pályán a támadások során, de a versenyszellem jó hatással van rájuk.

– nyilatkozta Steve Wilks, a csapat újdonsült vezetőedzője.

 

Williamstől és Nelsontól egyelőre még várat magára az áttörés, de egy jó edzőtáborral nyeregben érezhetik magukat a favoritnak gondolt Kirkkel szemben. Aggodalomra azonban nincs oka szurkolóknak, hiszen David Johnson visszatérésével egy kvázi elkapót is kaphat maga mellé az aktuális irányító – hogy ez Sam Bradford vagy Josh Rosen lesz szeptemberre, az megint egy érdekes kérdéskört vethet fel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!