Connect with us

Hír

Patriots játékosok reagáltak arra, hogy sokan kritizálják a csapat morálját

Az elmúlt hónapokban, de különösen a napokban több játékos nyilatkozata is napvilágot látott, hogy nem jó New Englandben játszani, mert nem túl vidám a légkör és nem felhőtlen a szórakozás sem a szigorú előírások miatt. A bajnok Philadelphia Eagles játékosok közül is többen kritizálták a Patriots way-t, hogy ilyen áron nem kell nekik a győzelem.

 

 

A héten erre Bill Belichick és a csapat több játékosa is reagált. A vezetőedző szerint, neki nem az a feladata, hogy a játékosok jól érezzék magukat, hanem hogy nyerjen a csapat és ennek rendel alá mindent. A csapat linebackere Dont’a Hightower ezt csak megerősíteni tudja, de ugyanakkor hozzátette, hogy ez nem biztos hogy mindenkinek tetszik. Szerinte aki a Patriots játékosa lesz, annak igenis tudni kell, hogy ez nem mindig móka és kacagás, az eredményeket csak akkor lehet elérni, ha betartod a szabályokat.

 

Devin McCourthy, a csapat safety-je annyit fűzött hozzá, hogy ha a győzelem nem elég jó szórakozás, akkor nem tudja, mi lehet az. A 0-16-os Browns volt a példa, ahol szerinte a játékosok nem szórakoztak jól. Szerintem nem vonhatjuk kétségbe, hogy a Patriots way egy profi öltözőstruktúrát és hozzáállást igényel a résztvevőktől, ami sok esetben valószínűleg nem olyan csábító, de elég az eredményekre nézni, hogy mennyire hatékony. Innen pedig már mindenki el tudja dönteni, hogy nyerni szeretne és akkor vérpofi hozzáállással beáll a sorba, ugyanis ez a munkája vagy elmegy szórakozni valahova, de vállalja, hogy nem jönnek mindig úgy az eredmények.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!