Connect with us

Hír

Shane Rayre ismét műtét vár

Rájár a rúd Shane Rayre. A folyamatos műtétjei miatt nem hívták le az ötödik éves opcióját, így jövő márciusban szabadügynök lesz, ráadásul az 1/5-ös Bradley Chubb készül átvenni a helyét a kezdőben. Utóbbiban nem segít Ray számára, hogy újabb műtét miatt kihagyhatja a felkészülést.

 

 

A Broncos passzsiettetője a negyedik(!) csuklóműtétjére készül a bal karján, ami nagyjából három hónapos rehabilitációt von maga után. Ez egyben azt is jelenti, hogy az első heti pályára lépése is kérdésessé vált, de a nyári felkészülést egész biztosan kihagyja majd. A 25 éves játékos a tavalyi év felét kihagyta hasonló sérülés miatt, amiért a Broncos nem élt az ötödik éves opciós jogával, hiszen az sérülés esetén garantálttá válik. Ray így lépéshátrányba került a kezdőtagságát illetően, de ha továbbra is csak időszakosan tud csapata rendelkezésére állni, akkor a kerettagsága is veszélybe kerülhet jövőre.

 

Számára ez nagy érvágás, de a denveriek passzsiettető részlege így sem mondható gyengének. Von Miller túloldalán a már említett Chubb és Shaq Barrett készül csatázni a Ray kiesése miatt egyelőre megüresedő kezdőpozícióért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!