Connect with us

Hír

Tovább építi hosszú távú támadófalát a 49ers

Egy újabb puzzle darab került a helyére a San Francisco 49ersnél! Bár John Lynchék nem hívták le Laken Tomlinson ötödik éves opcióját, nem győzték hangsúlyozni, hogy szeretnék őt a továbbiakban is Kaliforniában tartani. Nos, sikerült.

 

 

A Detroit Lions korábbi első körben kiválasztott guardja a tavalyi szezonban került a 49ershez egy ötödik körért cserébe. Sokáig úgy tűnt, hogy egy bust játékosra áldoztak be egy draftpicket, de végül nekik lett igazuk. A 26 éves falember az első hetet leszámítva kibérelte magának a LG posztot a szezon hátralévő részére, és bár nem tartozott a posztja elitjébe a teljesítményével (4 engedett sack, összesen 39 engedett nyomás), Shanahanéknek ez is elég volt ahhoz, hogy megtartsák.

 

Tomlinson szerződése a 2018-as szezon végéig szólt, ehhez toldottak még három évet, amivel $18 milliót kereshet, ebből $10 millió garantált. Ezzel a $6 milliós éves átlaggal még a 20 legjobban fizetett guard közé sem került be, szóval mondhatni jó értéken sikerült vele hosszabbítani, ezzel stabillá tenni a támadófalat hosszú távra. Utóbbin van a kulcs, hiszen Tomlinson mellett az újonc RT McGlinchey-nek legalább 2022-ig, valamint a center Richburgnek 2023-ig van szerződése. Joe Staley a következő szezon végéig áll a csapat rendelkezésére a kezdőből, így egyedül a jobboldali guard poszton maradtak kérdőjelek a támadófalban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!