Connect with us

Hír

Von Miller: Még van bennem 10 jó év

Von Miller a liga legjobb pass rushere (vagy hát minimum holtversenyben), aki ráadásul hosszú távra tervez. Az ország minden részén vannak edzői, séfek, akik főznek neki, illetve rehabilitációs specialistákból sem szenved hiányt. 2013 óta nyomja így, amikor is először eltiltották hat hétre, majd ACL sérülést szenvedett. Jelenleg 6 százalékos testzsír százalékkal büszkélkedhet és 10 évre előre tervez.

 

 

A sérülésem előtt őszintén szólva nem törődtem semmivel. Rocksztárnak éreztem magam. Részt vettem az edzéseken és azt csináltam, amit csak akartam. Soha nem edzettem igazán az offseasonben. Majd elszakítottam az ACL-emet, arcul csapott a valóság. Vissza akartam térni, olyan szinten akartam játszani, mint előtte. Elkezdtem séfeket és edzőket felvenni, kialakítottam egy teljesen új életstílust. Most úgy érzem, 10 elit szezon is bennem van.

 

– idézi Millert a The Athletic.

 

Miller 29 éves, hét éve van a ligában, ez idő alatt mindössze egyszer nem sikerült legalább 10 sacket szereznie: 2013-ban, amikor csak kilenc meccsen játszott. Jelenleg 83,5 sack van a neve mellett, sérülése óta viszont egyetlen meccset sem hagyott ki, tavaly 61 siettetést mutatott be, ami a legtöbb volt a ligában. Ha még 10 évig játszik és továbbra is szezononkénti 12 sacket fog átlagolni, akkor ő les minden idők legtöbb sackjét szerző játékosa 202-vel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!