Connect with us

Hír

A Dolphinsnál magasról tojnak Frank Gore korára

A Dolphins idén igazolta le a 35 éves Frank Gore-t, miközben például a nála jóval fiatalabb DeMarco Murray még mindig nem talált magának állást. A csapat ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy náluk egyáltalán nem a kor számít, ők a minőségre mennek rá.

 

 

 

Teljesen irreleváns, hány éves, ő különleges. 10 éve dolgoztam vele utoljára együtt, és most is pont ugyanúgy néz ki. Szinte semmit nem változott sem ő, sem a teljesítménye.

 

– mondta róla Adam Gase mester.

 

Gore soha nem volt olyan játékos, aki 2000 yardokat fut egy szezonban, de hihetetlenül konzisztensen szállította a yardokat. Sorozatban 12 szezonon keresztül ért el 1200 scrimmage yardot, rajta kívül csak Jerry Rice és Emmitt Smith, két élő legenda volt képes hasonlóra, bár ők csak az 1000 scrimmage yardot érték el ennyi éven át, nem 1200-at. Ez jó eséllyel megdönthetetlen rekord.

 

Gore jelenleg az 5. legtöbb futott yarddal rendelkező játékos (14 025), mindössze 75 kell neki, hogy leelőzze a Hall of Famer Curtis Martint a negyedik helyen. Ha ez összejön, akkor csak olyan korszakos legendák lesznek előtte, mint Walter Payton, Emmith Smith vagy Barry Sanders.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!