Connect with us

Hír

A Steelers túlságosan is Steelers volt, amikor Bellel tárgyalt

A Steelers egy 5 éves, 70 millió dolláros szerződést ajánlott Le’Veon Bellnek, ami éves szinten 14 millió dollárt jelent. Ebből a pénzből lazán meg lehetne fizetni egy Devonta Freeman – Mark Ingram/Dion Lewis/Duke Johnson duót, és még maradna is belőle. Ennek ellenére Bell nem volt hajlandó aláírni, ugyanis a Steelers mindössze 10 millió dollárt garantált neki.

 

 

Abban nincs semmi meglepő, hogy a Steelers ilyen kevés garantáltat ajánlott Bellnek. Antonio Brown 19 millió garantáltat kap, Stephon Tuitt 60 milliójából csak 14 millió, Cameron Heyward 52-jéből 15 millió, Maurkice Pouncey 44 milliójából 13 millió dollár csak a garantált, ez Pittsburghben így megy. Azonban Bell 10 milliója már csak azért is durván alacsony, mert a futó idén 14 milliót keres majd garantáltan, ha aláírja a franchise tagét.

 

Ráadásul ő futóposzton játszik, tehát neki sokkal nagyobb szüksége van a garantált tartalmakra, mint mondjuk egy védő- vagy támadófalembernek. Persze emiatt is adott neki alacsony összeget a Steelers magas nem garantált résszel, de a franchise tag miatt azért a 19-20 milliónyi garantált abszolút reális lett volna, és még mindig bőven csapatbarát. Valamit azért a játékosnak is kellene kapnia, hisz hiába keresett volna Bell 33 milliót két év alatt papíron, ha a második szezonja előtt kivágják egy sérülés miatt, hisz aligha pakolták tele a szerződését sérülés esetén garantált tartalmakkal. Ennyi kockázatot talán megér a franchise egyik arca.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!