Connect with us

Hír

A Titansnél végig Mariota > Winston volt

Lassan eljön majd az idő, amikor a 2015-ös draft classnak lejár az újoncszerződése, és megkezdődik a class kiértékelése a csapatoknál. Az a draft két irányítóról, Jameis Winstonról és Marcus Mariotáról szólt, akik emiatt a legmegosztóbbak is lettek a draftolásuk óta.

 

 

Winston volt az 1/1-es játékos, akit akkora tehetségként harangoztak be, mint Andrew Luck óta senkit. A balhés előélete sem volt akadálya annak, hogy a Bucs őt válassza ki elsőként, de azóta lehet keserédes a mosolyuk. Winston tehetségét nem érdemes vitatni, ahogy az öltözőben betöltött szerepét sem, mégis egyre inkább kérdéses az ő jövője Floridában. Az eltiltása óta ez határozottan igaz, ráadásul az ügynökével is külön utakra tértek, amik az összedőlni látszó kártyavár jelei is lehetnek.

 

Eközben a Titans a “lepattanó” Mariotát választotta ki 1/2-n, de nem csalódottak emiatt. Blake Beddingfield, aki 18 évet töltött a csapatnál egyetemi játékosfigyelőként arról beszélt, hogy náluk végig Mariota volt a prioritás Winston előtt, és egyáltalán nem bánják, hogy nem a Seminoles kiválósága landolt Nashville-ben. Beddingfield már tavaly is hasonlóan fogalmazott, szóval ez nem a közelmúlt számlájára írható.

 

Abban mindenki egyetérthet, hogy egyikükből sem hozták ki a bennük rejlő potenciált. Mindkét csapatnak voltak elbaltázott edzői húzásai, csak amíg Mariotának tavaly sikerült a rájátszás részvétel, Winstonnak 2016-ban ez nem jött össze a jó szezonja ellenére. Mindkettejüknek lehívták az ötödik éves opcióját, szóval két szezonjuk van bizonyítani azt, hogy megérik a pénzüket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!