Connect with us

Hír

Amendola: Gase egy közülünk, ellenben Belichickkel

Danny Amendola, miután éveken keresztül lemondott a fizetése egy részéről, hogy bajnoki címeket szerezzen a Patriotsszal, most már a Dolphinsnál tevékenykedik és nagyon élvezi az új közeget. Különösen a főedző Adam Gase-ért van oda, aki szerinte teljesen más, mint Bill Belichick volt.

 

Gase mester egy közülünk, és te vért izzadsz a társaidért. A Patriotsban viszont ez teljesen másképp működött: ott Bill Belichick a főnököd volt, még véletlenül sem érezted azt, hogy egyenlőek lennétek. Gase más, ő a vezérünk, a mesterünk, de mégis a mi fiunk. Ez pedig nagyon menő. Igazi felüdülés, hogy ilyen kapcsolatban lehetsz egy edzővel, nagyon régóta nem volt részem hasonlóban.

 

 

 

Bár Amendola és a többi játékos biztos nagyon élvezi Gase vezetési stílusát, nem biztos, hogy ez annyira jó. Ha a játékosok túlságosan is egyenlőnek hiszik magukat a főnökeikkel, akkor csökken a fegyelem, a koncentráció, sokan elkezdenek a saját fejük után menni: egy HC ilyenkor nagyon könnyen elveszítheti az öltözőt. Rex Ryan és a Jets vagy Jack del Rio és a Raiders erre kifejezetten jó példa.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!