Connect with us

Hír

Bortles a Brady által kijelölt utat követné a fizetésével

Miközben repkednem a magasabbnál-magasabb fizetések az NFL-ben, Tom Brady továbbra is középkategóriás bérért játszik teljesítményéhez képest. A rajongók között ez mindig éles vitát vált ki, hogy Brady mindent alárendel a csapatnak, mert így a rajta megspórolt összegből lehet a csapat többi részét erősíteni.

 

 

Az más kérdés, hogy az ellentábor erre visszavág, hogy Brady koránt sem keres rosszul, csupán a legújabb nagy fizetések szálltak el hozzá képest, ráadásul felesége által is van mit a tejbe aprítania, így könnyebben engedhet az igényekből. A héten Blake Bortles szólalt meg az ügyben, aki szerint a Brady modell a követendő példa. Szerinte fontosabb, hogy minden poszton a megfelelő emberek legyenek a csapatban, mint egy-két sztár túlfizetve.

 

 

Bortles egyébként nem is olyan régen kapott hosszabbítást, amelynek évi összege messze elmaradt az elsőszámú irányítók fizetésétől. Azok számára, akik követték az irányító elmúlt éveit, nem túl meglepő ez a szerződés, hiszen Bortles örülhet annak, hogy a csapat egyáltalán számol vele. Így az sem meglepő, hogy Bortles a nem elszállt irányító szerződések mellett kampányol, mert tudja, hogy erre esélye sem lenne. Ráadásul azt első kézből tapasztalhatta meg, hogy milyen amikor egy majdnem kész csapat van, egy lényegében átlagos irányító körül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!