Connect with us

Hír

BREAKING: A Giants áldozta a legtöbbet a supplemental drafton

Ma rendezték a 2018-as “pótdraftot”, hivatalos nevén a supplemental draftot, ahol azokat a játékosokat lehet kiválasztani, akik az előzetes várakozásaik ellenére valami oknál fogva nem játszhattak volna a 2018-as egyetemi szezonban. A supplemental draft működéséről, az idei eseményről és a játékosokról hosszan írtunk már, így ha lemaradtál, akkor mindenképp ajánljuk bepótlását.

 

 

Sam Beal volt a legmagasabbra tartott játékos és az is benne volt a pakliban, hogy egy második körös picket valaki rá fog szánni, azonban ez nem történt meg, a Western Michigan cornerbackje a harmadik körben kelt el, amikor is a New York Giants csapott le rá. Beal tehát egy 2019-es harmadik körös pickbe került nekik. Övék volt egyébként a súlyozott lottósorsolás eredményeképp a harmadik pick minden körben. A lottót egyébként a Raiders nyerte, övék volt az 1/1.

 

Nagyon jó döntés ez a Giants részéről, hiszen nagyon karcsú jelenleg a CB-soruk és Beal minden bizonnyal jobb játékos, mint a 2019-es NFL draft nagyjából 80. játékosa, ami körülbelül ez a pick válni fog a szezon következtében. A legtöbben a top50 prospect közé rangsorolták Bealt a 2019-es draftra, többeknél első kör végi tehetségnek számít jelen állás szerint. Ráadásul egy szezonnal korábban bedobhatják a mély vízbe, mint amikor a picket fel kell adniuk.

 

A következő játékos Adonis Alexander volt a boardokon, ám sem a negyedik, sem az ötödik körben nem kelt el, pedig előzetesen azért várható volt, hogy az 5.-ben valaki kihúzza. A hatodik körben végül a Washington Redskins csapott le rá. A hetedik körben nem húzott senki, így Brandon Bryant, Bright Ugwoegbu és Martayveus Carter is draftolatlanként kereshet csapatot. Közülük legfeljebb Bryant reménykedhetett egy hetedik körben, de nem jöttek be a számításai.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!