Connect with us

Hír

BREAKING: Brandin Cooks megkapta azt a szerződést, amire mindig is vágyott

A Rams egy első és hatodik körös picket adott az idei offseasonben a Patriotsnak Brandin Cooksért és egy negyedik körös  cetliért, most pedig 2023-ig hosszabbított az elkapóval. A játékos egy 5 éves szerződést kapott 80 millió dollárért, vagyis pont annyit fog keresni éves szinten (16 millió dollár), mint az a Sammy Watkins, akit ennyiért nem akart megtartani a Rams. Sőt, még egy első kört is adtak Cooksért ráadásban, ami minimum érdekes elképzelés.

 

 

 

Mióta Cooks csatlakozott hozzánk, Brandin Cooks igazi klasszisként viselkedett a pályán és a pályán kívül is. Egy igazi profi, hosszú távon magunkhoz láncolni mindig is prioritás volt a számunkra. Nagyon izgulunk, hogy 2023 végéig együtt dolgozhatunk.

 

– mondta Sean McVay, a Rams mestere.

 

Cooks 2014-ben első körös pick volt, a Saints egy 1/20-as cetlit adott érte. Újoncként még csak csere volt, az utóbbi három szezonban azonban minden évben legalább 1000 yardot szerzett, illetve volt 24 TD-je is (bár azért tegyük hozzá, hogy Drew Brees és Tom Brady dobált neki). Az idei volt újonc szerződése utolsó éve, 8,5 milliót keresett volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!