Connect with us

Hír

BREAKING: Jake Matthews is megaszerződést kapott!

Körülbelül fél órával azután, hogy Taylor Lewan lett a legjobban fizetett támadófalember az NFL-ben, egy másik 2014-ben draftolt első körös tackle is megaszerződést kapott. A Falcons ugyanis egy 5 éves, $75 milliós kontraktust adott Jake Matthewsnak.

 

 

Munkás hete volt Thomas Dimitroffnak, a Falcons general managerének, hiszen előbb ő maga kapott egy 2023-ig tartó szerződéshosszabbítást, majd rávette Julio Jonest egy kis plusz pénzzel, hogy jelenjen meg az edzőtáborban, most pedig talán legjobb falemberével hosszabbított. Ezután pedig Grady Jarrett és Ricardo Allen lesz a soros, velük tervek hosszabbítani a Falcons a közeljövőben.

 

A top5 támadófalember fizetés évi átlag alapján így néz ki jelenleg az NFL-ben:

  • Taylor Lewan $16.0M
  • Nate Solder $15.5M
  • Jake Matthews $15.0M
  • Zack Martin $14.0M
  • Andrew Norwell $13.3M

Mind az öt játékos idén kapott új szerződést, úgyhogy látható, milyen gyorsan nőnek a támadófalember-fizetések is a ligában, ami leginkább annak köszönhető, hogy az egyetemkről egyre kevesebb jó játékos érkezik a támadófalba, hiszen a spread rendszerekben nem fejlődnek eléggé, majd az NFL-ben sincs lehetőségük igazán fejlődni a kevés kontakt edzésnek köszönhetően. Ez pedig azt eredményezi, hogy az igazán jó játékosokat jól meg kell fizetni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!