Connect with us

Érdekességek

Brees és Brady a TD rekord közelében

Peyton Manning úgy fejezte be NFL karrierjét, hogy 539 TD-t dobott. Ez a jelenlegi rekord, ami olyan magas szám, hogy nem tűnik valószínűnek, hogy a közeljövőben valaki is meg tudná dönteni. Ketten azonban nagyon közel vannak ehhez.

Ez a két irányító nem túl nagy meglepetésre Drew Brees és Tom Brady. Jelenleg mindkettő 488 TD-nél jár, ami azt jelenti, hogy csak 51 TD átadásra vannak a rekordtól. Ez egy behozható szám, azonban még így is kétséges, hogy sikerülhet-e valamelyiküknek ez.

Nem sok esély van arra, hogy még idén meglegyen a rekord. Bradynek 50 TD volt a legtöbb, amit egy szezonban passzolt, Breesnek pedig 46. Utóbbinál ráadásul tavaly feléledt a futójáték, és idén is valószínűleg több szerepet fognak kapni a futók. Így ahhoz, hogy a TD rekord biztosan meglegyen, legalább két évre lenne szükségük.

Csakhogy mindkét irányító a karrierjének a végén van. Brady nemrég belengette, hogy már közel a visszavonulás pillanata, és Breesben sem biztos, hogy van még két év. Ha azonban akár csak egyikük is képes lenne még két évet a ligában a tőlük megszokott szinten játszani, akkor biztosan megdöntik Manning rekordját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!