Connect with us

Minden ami NFL

FK! Top 50 ’18 – II. rész

A lista ezen szakaszában sok az új játékos tavalyhoz képest, ami a fiatalok tündöklésének és néhány veterán másodvirágzásának köszönhető. Egyre kevesebb az olyan név, aki egynél több listáról hiányzik és vannak már top15 játékosok is az egyéni listákon.

 

 

50. Kawann Short, DT, Carolina Panthers

49. Matthew Stafford, QB, Detroit Lions

48. AJ Green, WR, Cincinnati Bengals

47. Matt Ryan, QB, Atlanta Falcons

46. Chris Harris, CB, Denver Broncos

45. Xavier Rhodes, CB, Minnesota Vikings

44. Chandler Jones, EDGE, Arizona Cardinals

43. Ezekiel Elliott, RB, Dallas Cowboys

42. Michael Thomas, WR, New Orleans Saints

41. Marshal Yanda, OG, Baltimore Ravens


40. Marshon Lattimore, CB, New Orleans Saints, 44 pont

Tavalyi helyezés: –

Idei helyezések: 12., 21., 41.,47., 51+, 51+, 51+

Lattimore újonc évén van túl, így ki lehet következtetni, hogy tavaly nem volt a listánkon. Rookie szezonja azonban olyan zseniálisra sikeredett, hogy egyből a legjobb 40-ben találja magát, nem is alaptalanul. 45.3-as passer ratinget engedett az egész évben, nem szereztek róla touchdownt és leszedett 5 interceptiont is. Négy listán kapott helyet nálunk, volt akinél top15-ben, ezzel pedig az ötödik legjobb cornerback szerintünk.

 

39. Deion Jones, LB, Atlanta Falcons, 47 pont

Tavalyi helyezés: –

Idei helyezések: 19., 26., 33., 47., 51+, 51+, 51+

Jones szintén debütál a listánkon és szintén fiatal kora hozható fel indokként. A modern kori linebacker prototípusa, akit bátran lehet küldeni coverage-be, mert megoldja a feladatát. Három listáról is lemaradt, de kettőnknél is a top30-ban foglal helyet, ami még így is a harmadik linebacker helyet jelenti a közös listán.

 

38. Cameron Heyward, DT, Pittsburgh Steelers, 48 pont

Tavalyi helyezés: –

Idei helyezések: 29., 36., 38., 40., 42., 51+

A két fiatal után egy tapasztalt játékos, de kisebb meglepetésre Heyward is új név tavalyhoz képest. Gyakran átsiklanak az emberek a belső védfalemberek hatalmas munkája felett, de Heyward zseniális játékát nem nehéz észrevenni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egyetlen listáról maradt csak le, de van akinél a top30-ba is bekerült. Teljesen megérdemelten a negyedik belső falember a listánkon.

 

37. A.J. Bouye, CB, Jacksonville Jaguars, 50 pont

Tavalyi helyezés: -.

Idei helyezések: 25., 27., 34., 42., 51+, 51+, 51+

 

Úgy tűnik, itt 31-40 között csupa olyan játékos lesz, aki nem fért fel tavaly a listákra, de egy év alatt kiérdemelte a megbecsülést, mert Bouye is először szerepel nálunk a top50-ben. Ez talán kisebb meglepetés a tavalyelőtti zseniális éve után, de valószínűleg kivártunk azzal, hogy csak egy kicsúszott év volt-e neki, vagy stabilan képes így játszani. Bouye pedig megmutatta, hogy az utóbbi állítás volt igaz, mert Ramsey-vel kiegészülve a liga legjobb duója volt tavaly. A zseniális védelem megkönnyítette a dolgát, így még mindig nincs fenn az összes listán, de ahol felkerült, ott elég előkelő helyet kap. Mellesleg így top4 CB nálunk.

 

 

36. David Johnson, RB, Arizona Cardinals, 54 pont

Tavalyi helyezés: 13.

Idei helyezések: 14., 18., 37. 46., 49., 51+, 51+

Az első név ebből a tízesből, aki már tavaly is listán volt, méghozzá akkor az előkelő 13. helyet érdemelte ki. Idén jócskán hátracsúszott, ami a sérülése miatt nem is meglepő, de Johnson ettől még nem lett rosszabb játékos, mindössze be kell bizonyítania, hogy vissza tud térni. Általában a futókat nem értékelik olyan meghatározó játékosnak az emberek, de Johnson olyan kivételes képességű, hogy még így is csak két ember listájáról maradt le, de két listán is a top20-ban maradt és csak két futót tartunk jobbnak nála.

 

35. Trent Williams, OT, Washington Redskins, 61 pont

Tavalyi helyezés: 28.

Idei helyezések: 15., 21., 32., 43., 47. 51+, 51+

A következő név is egy kisebb csúszást könyvelhet el, de ő sem játéka miatt érdemelte ezt ki, hanem annak köszönhetően, hogy egyre több tehetséges fiatal jelenik meg posztján, csapatában pedig csak ő tartja a lelket, így nehéz kitűnni a tömegből. Williams évek óta stabil pontja a csapatának, az egyetlen negatívum vele kapcsolatban, hogy a fránya sérüléseket nem tudja maga mögött hagyni. Ennek ellenére nálunk ő a negyedik legjobb offensive tackle és mindössze két listára nem fért csak fel.

 

34. Geno Atkins, DT, Cincinnati Bengals, 74 pont

Tavalyi helyezés: –

Idei helyezések: 24., 25., 31., 33., 43., 49., 51+

Itt egy kisebb szakadék van pontszámban, méghozzá azért, mert innentől kezdve egyre kevesebb az olyan játékos, aki egynél több listáról maradt volna le. Ilyen Atkins is, aki harmadik legjobb defensive tackle a listánkon. Szegény Atkins egyébként azért alulértékelt játékos, mert a Bengalsból kevés játékosnak sikerül kitűnnie, ráadásul ő még posztjából adódóan is megsínyli a megítéléseket.

 

33. DeAndre Hopkins, WR, Houston Texans, 80 pont

Tavalyi helyezés: –

Idei helyezések: 15., 25., 28., 34., 40., 48., 51+

Hopkins tavaly nem volt listán, ami csalódást keltő évének volt köszönhető. Irányítójáték egyáltalán nem segítette a játékát, de Watson kiesése után idén is egyedül maradt. Ennek ellenére kimagasló szezont nyújtott, óriási terhelés mellett is stabil számokat hoz, miközben az ellenfelek legjobb cornerei rendszeresen rá figyeltek. Szerintünk a negyedik legjobb elkapó jelenleg, de stabil QB játékkal a háta mögött még jobb is lehet.

 

 

32. Carson Wentz, QB, Philadelphia Eagles, 84 pont

Tavalyi helyezés: –

Idei helyezések: 9., 21., 23., 25., 51+, 51+, 51+

Carson Wentz egy közepes rookie év után, egy MVP szintű másodikat tett le az asztalra és mindössze a sérülése akadályozta meg abban, hogy talán az utóbbi évek egyik legjobb egész szezonos QB teljesítményét nyújtsa. Nick Foles playoff menetelése kicsit elhomályosítja annak az emlékét, hogy Wentz micsoda pluszt hozott az Eagles játékába és milyen potenciállal is bír a fiatal QB. Megítélése azonban továbbra is kétes, mert a Eagles rendszere olyan tökéletes volt, hogy sokan kivárnak a valós teljesítményének magasztalásával. Ennek megfelelően három listáról is lemaradt, de van akinél már most top10 játékos. Az ötödik legjobb QB szerintünk.

 

31. Calais Campbell, DE, Jacksonville Jaguars, 92 pont

Tavalyi helyezés: -.

Idei helyezések: 13., 29., 30., 31., 36., 37., 51+

Campbell tavalyi kimaradása kisebb meglepetés is lehetne, de olyan évet messze nem produkált, mint idén. Másodvirágzását éli a kitűnő pass rusher, akinek jót tett a környezetváltozás. Nálunk az ötödik legjobb edge defender és mindössze egy listáról maradt le.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!