Connect with us

Hír

Golden Tate: Aláírtam egy szerződést és meg is becsülöm

Korábban AJ Green nyilatkozta azt, hogy meg van elégedve azzal a szerződéssel, amit pár éve aláírt, hiába nem ő már a legjobban kereső elkapó a ligában. Most pedig Golden Tate csatlakozott azon kevesekhez, akik tiszteletben tartják a szerződésüket, pedig ő Greennel ellentétben messze alul van fizetve.

 

 

Aláírtam egy ötéves szerződést, meg fogom becsülni. Imádom a játékot, itt akarok lenni ezekkel a srácokkal, nem fogok holdoutolni.

 

– mondta a Lions elkapója.

 

Tate éves szinten 6,2 millió dollárt keres, ami a 35. legnagyobb elkapófizetés. Ez nyilván nincs arányban a teljesítményévél, hisz mióta a Lionsben van, messze neki van a legtöbb kiharcolt elrontott szerelése és elkapás utáni yardja, a liga legjobb playmakerei közé tartozna. Ha most kerülne ki a piacra, simán 13-15 millió dollár körül keresne.

 

Valahol érthetetlen is a Lions részéről, hogy nem akarja hosszú távon magához láncolni a legjobb elkapóját, akinek jövőre lejár a szerződése. A PFF tavaly a liga 7. legjobb elkapójának értékelte, 631 elkapás utáni yardja a legtöbb volt (a második Keenan Allennek 531 jött össze) a ligában, ahogy a 22 missed tackle-je is első volt az elkapók között (a második Landrynek 17 volt).

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!