Connect with us

Érdekességek

Ha beköpsz másokat, csökkentik a büntetésed

Érdekes dolgot talált a ProFootballTalk az NFL teljesítménynövelő szerek használatáról szóló szabályzatában, ugyanis kiderült, hogy a liga jutalmazza azokat a játékosokat, akik beárulják társaikat.

 

 

A szabályzat kimondja, hogy amennyiben a játékos a fellebbezés lezárulta előtt teljes mértékben együttműködik a vonatkozó szervekkel és ennek hatására kiderül, hogy egy másik játékos vagy edző vétett a szabályzat ellen, akkor az árulkodó játékos eltiltását és az ezzel járó fizetésmegvonást akár 50 százalékkal, tehát a felére is csökkenthetik.

 

Szóval ha egy játékosra példának okért egy 4 meccses eltiltást vár, akkor azt kettőre csökkentheti, amennyiben hajlandó beárulni egy társát vagy edzőjét – ez pedig azt jelenti, hogy csak két meccsnyi fizetésétől esik el, nem négytől. Azt nem tudni, hogy volt-e már erre példa, de jó eséllyel nem és nehéz elképzelni, hogy bármelyik játékos felnyomná a társát, de elég érdekes, hogy a szabályzatban feketén-fehéren ott van, hogy ezt a magatartást jutalmazza az NFL.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!