Connect with us

Hír

Hill: Mahomes előtt senki sem tudott úgy megtalálni, hogy ne kelljen lelassítsak

Képzeljük bele a helyzetünket egy elkapó bőrébe, aki annyira gyors, hogy még nem találkozott olyan irányítóval, aki akkorát tudna dobni, hogy ne kelljen lelassítania futás közben az elkapáshoz és lendületből mehessen tovább. Ilyen volt Tyreek Hill élete. Legalábbis addig, amíg nem találkozott Pat Mahomesszal.

 

Pat az első srác azok közül, akikkel eddig játszottam, akinek megvan a karereje. Ezt most nem azért mondom, hogy más irányítóktól elvegyek valamit, de Pat egész egyszerűen különleges.

 

Ezt az edzésen is megmutatták a srácok:

 

A Chiefs támadósora nagyon szórakoztató lehet idén, már csak Mahomes játékstílusából adódóan is. A gunslinger mentalitása miatt sok hiba is lehet a játékában, de rengeteg nagy touchdownhoz is vezethet ez. Legnagyobb haszonélvezője pedig Tyreek Hill lehet természetesen, a szélvészgyors elkapóhoz kifejezetten illik a liga talán legerősebb karú irányítója és annak játékstílusa. És akkor ott van Sammy Watkins is, aki szintén meg tudja nyújtani a pályát és ha egészséges, akkor egy remek kis elkapó. És Kareem Huntról, illetve Travis Kelceről még nem is beszéltünk, mint használható fegyverekről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!