Connect with us

Hír

Hosszabbított a Falcons két sikerkovácsa

Noha most leginkább Julio Jones körül van a felhajtás egy esetleges hosszabbítást illetően Georgiában, Arthur Blank tulajdonos nem hagy ki senkit az általa megálmodott dinasztiából. Így történhetett meg, hogy a GM-HC páros 2022-ig dolgozhat együtt tovább a Falcons sikereiért.

 

 

A duo 2015-ben kezdte meg a közös munkát a Falcons élén, amikor a 2008 óta Atlantában GM-kedő Thomas Dimitroff elhozta a Seahawks akkori védőkoordinátorát, Dan Quinnt főedzőnek. Azóta a csapat megjárta a Super Bowlt, és a legrosszabb szezonjuk is egy 8-8 volt még Quinn első szezonjában. Kétségtelenül bombaerős csapatot építettek ketten együtt, így nem meglepő, ha Blank nem akarja megszakítani a közös munkát.

 

Hogy a Falcons ennyire megerősödött, az Dimitroffnak köszönhető, aki megannyi jó szerződést és tehetséget halmozott fel a franchise-hoz, holott voltak rekord-közeli megállapodások is. Quinn pedig a lehetőségére álló fiatalokból egy bőven jó védelmet kovácsolt össze, ahogy azt egy Seahawkstól érkező agytröszttől el is vártak a szurkolók. Amíg nem kell a sok fiatalnak új szerződést adni, ezzel a Falconsszal minden csapatnak számolnia kell az NFC-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!