Connect with us

Hír

Jöhet Jordan Howard, az elkapni is tudó futó

Többször viccelődtünk már azon (legutóbb itt), hogy Jordan Howard mennyire borzasztó, ha arról van szó, hogy el kell kapni egy tojáslabdát. Neki van a legtöbb dropja az utóbbi két évben a futók között (csak tavaly hat, 31 targetből) és a felé szálló passzok 63,4 százalékát kapja csak el, ami szintén ligautolsó. Ez viszont a Bears reményei szerint az idei szezontól meg fog változni és Howard sokat lép majd elő a játék ezen aspektusában.

 

Howardot ugyanis a Bears edzőtáborában egyre többet veszik célba és használják passzjátékoknál is, és a riporterek szerint látható a fejlődés a kezei kapcsán. Az új főedző, Matt Nagy úgy látja, hogy Howardban sok a potenciál elkapások terén is:

 

Azt mondják, hogy ő csak egy első két downos játékos, de én nem hiszek ebben. Jordan mindhárom downon tud játszani és ezt is fogjuk vele csinálni. Használni fogjuk harmadik kísérleteknél, de fogunk másokat is használni első és második kísérleteken, amikor épp arra van szükségünk.

 

 

Howard számára is nagyon fontos, hogy eloszlassa ezeket a – szerinte – tévhiteket és nagy szerencsére rengeteget segít neki új futóedzője, Charles London is.

 

Ez nagyon fonos számomra. Szeretném növelni az önbizalmam a labdák elkapásával. Eddig összevissza voltak a kezeim, de most Coach London segít nekem ezen és azon, hogy kövessem a labdát a szememmel, és így húzzam azt be.

 

Persze nem ugyanaz edzésen megcsinálni, mint meccsen, így az igazi teszt majd szeptemberben jön, de ha tényleg bejön a terv, akkor a Bears még gyorsabban még jobb lehet. A csapat 2010 óta nem volt a rájátszásban, de az új főedzővel remélik, hogy ez hamarosan megváltozik.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!