Connect with us

Hír

Josh Gordon nem, David Johnson viszont megkezdi az edzőtábort

David Johnson sokáig holdouttal fenyegetett és várta új szerződését, és ugyan ez nem jött még össze, ő megjelent a Cardinals edzőtáborában és készen áll a munkára. Ellentétes meglepetés, hogy Josh Gordon viszont nem lesz ott a Browns training camp elején, ráadásul különös indoka van ennek.

 

 

Johnson jóhiszeműen úgy döntött, inkább megkezdi a Cardinalsszal az edzőtábort (így nem esik el fizetése egy részétől sem) és megbízik a csapatban és az ügynökeiben, hogy összehoznak egy új kontraktust, amíg ő kihajtja a belét a focipályán. DJ újonc szerződése utolsó évébe lép és idén 1,88 millió dollárt fog keresni, míg eddigi három éve alatt összesen keresett 2,4 millió dollárt. Ennél nyilvánvalóan sokkal többet ér és ezt a Cardinals is tudja, és úgy tűnik, hogy szeretnék is hosszú távra magukhoz láncolni sztárfutójukat. Aztán meglátjuk, hogy találkoznak-e a felek álláspontjai.

 

Josh Gordonról tudjuk, hogy érdekes eset, többször eltiltották már tiltott szerek használata miatt, sokszor volt elvonón is, de állítólag tavaly rendbe rakta az életét. Ezért is volt érdekes, hogy kiírta twitterre, hogy nem fognak vele találkozni a Browns szurkolók az edzőtábor elején, ám ez is az egészségügyi tervének a része. Gyorsan fel is hördültek többen, hogy mi történhetett, megint megbukott esetleg egy drogteszten, vagy megint elvonóra megy, de állítólag ilyenről nincs szó, inkább elővigyázatosság a dolog, hogy biztosítsa a jóllétét a pályán és azon kívül is. Mindenesetre érdekes a történet és kíváncsian várjuk, megtudunk-e többet az eset hátteréről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!