About the author

7 Comments

 1. 1

  petipajti

  ööö csak nem ez a legjobb 10 wr ?
  amúgy bennem mélyen él hogy a falcons úgy esett ki az idei playoffból, hogy 4 labdájuk volt a győzelemre, julio meg egyiket se kapta el.

 2. 2

  Gergely Angyal

  Idén voltak hibái, ez nekem is feltűnt.
  A legnagyobb hibája számomra a 9. héten a Panthers ellen volt, amikor negyedik és hétnél kiejtette a bogyót, miközben tök egyedül volt, s ki is kaptak, részben talán emiatt is.
  Összegezve talán nem idén volt a legjobb szezonja, de bődületesen jó elkapó, elég csak a Patriots elleni döntőjükre gondolni, amikor azt a “toe-drag-swag” elkapást hozta az oldalvonalnál.

 3. 3

  Rpi

  OBJ-t leszámítva szerintem jók a nevek.
  Ja, tavaly volt vele is gond. Az egész O egy bakiparádé volt. Kiderült tavaly hogy a tavalyelőtti plafon után hol a padló..

 4. 4

  petipajti

  woods, juju, thielen, hill top10? meg csupa elit elkapó? :D csaknem… helyettük inkább evans, baldwin, fitzgerald, hilton pl. de nálam még legalább 3-4 játékos az említettek előtt van.

 5. 5

  Leonidasz007

  Nálam csak Woods és juju anomália, a többiek rendben vannak. Nyilván hiányzik Evans vagy akár Fitz, de lehet h Thielen nem lenne top15-ben Sem hirtelen, de attól még annyira nem üt el. Azt írtam hogy nagyon szorosan megegyezik a legjobb elkapó listával nem azt hogy egy az egybe fedi. 10 játékosból 7 valószínűleg ott lenne a 10es listáján a legtöbb embernek, de 6 biztosan. És nem azt votl az írás célja, hogy a 10 legjobb elkapót felsoroljuk, hanem érdekességként említettem meg, hogy amugy ez a fajta hatékonysági lista tök jó közelítő eszköz.

 6. 6

  katonadani

  pont tegnap néztem meg újra a meccset (megyek végig az Eagles szezonon), ezt cáfolnom kell.

  1st down: Julio a target, de túl magas a labda, nem volt esélye behúzni
  2nd down: shovel passz Coleman felé
  3rd down: Julio elkapja a 2 yardoson, többet esélytelen volt kihozni belőle, ez is kisebb bravúr volt
  4th down: szar a playcall, Julio elcsúszik, utána pedig túl magas a labda, az elcsúszás után nem volt esélye behúzni.

  Szóval max az elcsúszásért lehet hibáztatni, de abban a playban sokkal nagyobb problémák voltak ennél :D

 7. 7

  Tizenkettes

  Amit nem igazán értek, hogy az útvonalfutással elért yardok által miért hatékonyabb valaki, mint azáltal, ha kap egy screent, amiből yardokat termel? Nyilván egy játék értéke a megtett yardokban mérhető leginkább, de nálam legalább ennyire hatékony az a valaki, aki elkap a LoS előtt 1 yarddal egy screen passzt, amiből – nyilván a társak hathatós segítségével – csinál mondjuk egy 20 yardos játékot. Ha pedig arra hegyeznénk ki a dolgot, hogy útvonalfutás esetén nagyobb része van az elkapónak a sikeres játékban, akkor ez sem teljesen helytálló, mert amíg megfutja az útvonalát, az idő, és ezalatt szintén a társak kellenek ahhoz, hogy a védelem ne vadássza le az irányítót.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team