Connect with us

Hír

Julio Jones kihagyja az edzőtábort

A Falcons sztárelkapója továbbra is elégedetlen azzal, hogy csak a hetedik legjobban kereső elkapó a ligában, így nem fog részt venni a csapat edzőtáborában. A klasszis játékos idén 10,5 milliót keresne, a Falcons csak jövőre nyúlna hozzá a szerződéséhez.

 

 

Jones még 2015-ben írt alá egy 5 éves, 71,25 millió dolláros szerződést, ami akkor a legjobbnak számított (csak AJ Green keresett nála többet minimálisan). Az elmúlt három évben így 47 millió dollárt keresett, vagyis éves szinten 15,6 milliót, ami három évvel és 34 millió dolláros cap space növekedéssel később is alig marad el az idén magasabb fizetést kapó elkapók gázsijától.

 

Persze a következő három évben csak 34,5 millió dollárt keresne, de ez egyenes következménye annak, hogy a szerződése első három évében nagyon megszedte magát. Teljesen érthetetlen Jones hepciáskodása, három évvel a szerződés lejárta előtt pedig egyetlen franchise sem szokott új kontraktust adni még a sztárjátékosoknak sem. Jó eséllyel Jones sem fog kapni, bármennyire is hisztizik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!