Connect with us

Hír

Kenny Britt miatt elcserélné a Pats Malcolm Mitchellt

Malcolm Mitchell szép dolgokat mutatott újonc évében két évvel ezelőtt, 39 elkapással, 476 yarddal és 4 TD-vel járult hozzá a Patriots meneteléséhez, viszont a tavalyi szezont térdsérülések miatt ki kellett hagynia. A Patriots most pedig úgy döntött, elcserélné negyedik körben draftolt játékosát és partnereket keresnek a trade-hez.

 

Az ok pedig állítólag az, hogy a csapatnál nagyra tartják Kenny Brittet és ha rá sok szerep hárul, akkor Mitchellnek már nem lesz helye a csapatban. Az mondjuk jó kérdés, mennyit kaphatnak Mitchellért cserébe, valószínűleg egy 6-7. körös picknél vagy egy roster végi játékosnál nem többet.

 

 

A Patriots általában három féle elkapót használ. Egy igazi szélső elkapót, egy flex játékost (aki belül és kívül is tud játszani) és egy tiszta slot elkapót. A slotban Jordan Matthews, Cordarrelle Patterson és az újonc Brexton Berrios kaphat helyet, a flex pozíció Julian Edelmané lesz, ha letölti 4 meccses eltiltását. A szélen első sorban Chris Hogan játszhat majd, de Edelman eltiltása idejére minden bizonnyal övé lesz a flex hely. Britt és Mitchell mindketten a szélső elkapó kategóriába esnek és úgy tűnik, csak egyiküknek lesz maradása és a csapatnál egyelőre a korábban 1000 yardos szezont is magáénak tudo Brittet favorizálják a jelek szerint. Azt persze hozzá kell tenni, hogy azon az egy szezonon kívül Britt sem sokat mutatott az NFL-ben, és két éve is csak 2 yarddal lépte át az álomhatárt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!