Connect with us

Hír

Larry Fitzgerald: Nem játszok sehol máshol, csak a Cardinalsban

Az utóbbi két évben téma volt, hogy Larry Fitzgerald bármikor visszavonulhat és ez igazából továbbra is a levegőben lóg majd. Erre a szezonra kapott egy egyéves hosszabbítást, így akkor úgy gondolhattuk, akár a 2018-as is lehet az utolsó. Az élő legendának ez lesz a 15. szezonja, de még nem tudja, hogy az utolsó-e. Egy valamit viszont egészen biztosan tud: nem fog más csapatnál játszani, csakis a Cardinalsnál.

 

Ha nem Arizonában fogok játszani, akkor sehol sem. Egy nagyon jó életet építettem fel itt magamnak. Az pedig, hogy egy helyen játszhatok 15 évet, egy igazi áldás.

 

Fitzgerald többször is mondta, hogy addig tervez játszani, amíg magas szinten tudja űzni ezt a sportot. Az augusztusban 35 éves játékos továbbra is a liga egyik legjobb elkapója és természetesen nem kerülte el a figyelmét, hogy például Serena Williams 36 évesen mit alkot, vagy LeBron James 33 évesen mennyire jól játszik.

 

Nem igazán a kor számít, hanem hogy mennyit teszel bele és hogyan gondolkozol. Mindenki fogja ezt a számot és azt feltételezi, hogy itt kéne véget érnie. Sportolóként szerencsére te írod a saját forgatókönyvedet. Ha továbbra is magas szinten tudsz teljesíteni, akkor te határozod meg, meddig szeretnél játszani. Ha magas szinten fog nekem ez menni, akkor a saját kezemben tartom a sorsom.

 

Fitzgerald pedig nem lassul, hiszen az elmúlt három szezon mindegyikében legalább 100 elkapást és 1000 yardot produkált. Nagy szerepe lehet egyébként az újonc irányító, Josh Rosen, illetve az újonc elkapó, Christian Kirk fejlődésében is csapattársként és mentorként egyaránt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!