Connect with us

Hír

McAdoo megmondta a tutit

McAdoo megtörte a csendet a Giantsből való távozása után, és elmondta, mit gondol az NFC Eastről. A Giants meg fogja szerinte nyerni a divíziót, egy csomó olyan lépést tettek a holtszezonban, ami ebbe az irányba mutat. Az Eaglesről nem tudja elképzelni, hogy ismételten ilyen kiemelkedő szezont hoz le, nehezen fogják kezelni a sikert. A Dallas támadófalát szereti, de nem tetszik neki a secondary állapota, Sean Lee teste romokban, a védőfal meg többet tölt a bíróságon, mint a pályán.

A Washington meg Washington, igaz?

McAdoo még megkapja 2018-as fizetését, és 2019-ig nem akar visszakerülni az edzői darálásba. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne sok dolga, saját elemzéseket ír, olvas, gyakorol, fejlődik. Jelen volt a Penn State tavaszi edzésein, és a Bengals legelső edzésein is.

 

 

A Giants lépéseit nagyrészt jónak tartja. A Manningbe és Barkley-ba fektetett bizalom, és a támadófal átépítése a szívéhez közel áll. Könnyeden be is szólt Soldernek, akinek a 62 milliós ára szerinte azt mutatja, hogy mennyire nehéz jó tehetséget szerezni a falba a piacon, és nem tartja nagyon jó játékosnak, de mégis többet fog elérni a pozícióval a csapat, mint tavaly. Ez persze egy kellemes kis odaszúrás Flowersnek, aki LT-ből ment át RT-be – McAdoo szerint nem fog felívelni a csillaga itt sem.

Ugyanúgy elfutnak mellette majd, mint a másik oldalon. Csak itt legalább Eli látni fogja őket.

A pénzmenedzsment terén pedig úgy látja, hogy igazából Solderre cserélték JPP-t, ami egy jó lépés volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!