Connect with us

Hír

Módosítottak kicsit Julio szerződésén, most már megy edzeni

Ma kezdődik a Falcons edzőtábora, a csapat pedig tett róla, hogy egyik legnagyobb sztárja, Julio Jones is ott legyen. Jones ugyanis holdouttal fenyegetett és azt mondta, nem fog megjelenni az edzőtáborban, hacsak nem kap új szerződést. Újat ugyan nem kapott, de egy kis gesztust tett felé a Falcons, így számíthatnak a befektetett munkájára a felkészülés során.

 

 

Azt pontosan nem tudni, mit csináltak Julio szerződésével, valami kisebb módosítás történhetett, hiszen a fizetési sapkában elfoglalt helyét nem módosítja, tehát ez nem gátolja a csapatot semmiben. A general manager Thomas Dimitroff mindeközben azt is megerősítette, hogy jövőre fognak foglalkozni Julio szerződésével komolyabban, akkor számíthat egy hosszabbításra a liga egyik legjobb elkapója.

 

Jonesnak még 3 éve van a szerződéséből, azonban erre az időre semmilyen garantált tartalom nem volt a kontraktusban, ezért volt leginkább elégedetlen az elkapó, na meg azért, mert jelenleg bőven értéke alatt keres. Persze ez a hátránya a hosszú távú szerződéseknek a játékosok szempontjából.

 

UPDATE: A Falcons $2 milliót előremozgatott 2019-ről 2018-ra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!