Connect with us

Hír

Senki nem kap hosszú távú szerződést

A várakozások szerint egyik franchise tagelt játékos sem kap új, hosszú távú szerződést a mai határidő előtt, még ha egyes felek még bizakodóak is. Ez azt jelenti, hogy mind Le’Veon Bell, mind Demarcus Lawrence, mind Ziggy Ansah, mind Lamarcus Joyner a franchise tag alatt fog játszani a 2018-as szezonban és jövőre szabadügynökké válhatnak (ha az idény után nem születik megállapodás).

 

 

Bellen kívül mind a három játékos aláírta már a franchise tag szerződését, így velük kapcsolatban pontosan tudjuk, mi fog történni. Lawrence és Ansah $17,1 milliót fognak idén keresni, jövőre pedig egy újabb taggel már $20,5 milliót keresnének. Ez az összeg még mindig lehet akár alacsonyabb – főleg Lawrence esetében -, mint amit a piacon keresnének, legalábbis egy igazán jó szezont követően, így például a Dallasnak akár meg is érheti majd jövőre újra tagelnie a fiatal pass rushert. Lamarcus Joyner $11,3 milliót fog keresni a tag alatt idén a Ramsnél, jövőre ez $13,5 milliót jelentene.

 

Bell helyzete kicsit érdekesebb. Egyrészt Mike Tomlin bizakodónak tűnt egy új szerződéssel kapcsolatban, de ez jó eséllyel nem köttetik meg a felek közt. Így egy újabb holdoutra számíthatunk Belltől és arra, hogy a szezonkezdet előtt pár nappal aláírja a franchise tag szerződését (amivel $14,5 milliót fog keresni) és a szezonnyitón már pályára fog lépni. Ha nem születik ma délutánig megállapodás, akkor már csak egy egyéves szerződésben állapodhatnak meg a felek, illetve Bell jövőre szabadügynökké válik és megnézheti, mennyit is ér ténylegesen a piacon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!