Connect with us

Hír

Veterán pass rusherrel erősít a Giants

A Los Angeles Ramsben tavaly közepesen teljesítő Connor Barwinnal erősítette meg a pass rushát a New York Giants. A szerződés pontos részletei egyelőre nem ismertek, de Ian Rappoport szerint két évre 5 millió dollárért írt alá.

 

 

 

Barwin 2009-ben második körös volt, a Houston Texans draftolta, ahol felemás teljesítményt nyújtott: első két évében csak 17 meccsen játszott, amiken 4,5 sacket szerzett, majd harmadik szezonjában 11,5-szer vitte földre az ellenfél irányítóját. Újonc szerződése utolsó évében csak három sackre volt jó kezdőként, így a Texans nem ragaszkodott hozzá.

 

Az Eagles adott neki egy esélyt – 6 év, 36 millió dollár – a bizonyításra, egy 5 sackes szezont pedig egy 14,5-es követett. Második csapatos All-Pro és Pro Bowler lett, de a későbbiekben nem tudta tartani ezt a szintet, az elmúlt három évben összesen 17 sacket gyűjtött az Eagles és a Rams csapatában.

 

31 éves, még mindig van benne kezdő potenciál, bár összességében soha nem volt több egy átlagos játékosnál 1-2 átlagon felüli szezonnal. Évi 2,5 millióért azonban remek üzlet és hasznos tagja lehet a Giants védelmének.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások