Connect with us

Hír

Wade Phillips nem aggódik a linebacker sora miatt

Nagy átalakuláson ment át a Los Angeles Rams csapata a tavalyi szezon végeztével. Az erősödésnek ára van, esetükben az volt, hogy egyes csapatszekciókat mondhatni elengedtek, de ha van ember, akinek ez nem akadály, az Wade Phillips.

 

 

Az NFL egyik legnagyobb védőkoponyája amúgy sem ad nagy figyelmet a linebackerjeinek, ez már a Broncosnál is látszott, bár ott legalább jól draftoltak (Trevathan) és igazoltak (Marshall). A Ramsnél sem lesz ez másképp, hiszen a tavalyi Robert Quinn – Alec Ogletree – Mark Barron – Connor Barwin négyesből csak Barron maradt a rosteren. A formájukat tekintve talán nem akkora veszteségek, viszont a tapasztalatuk biztosan hiányozni fog, tekintve, hogy csak fiatal, kevés tapasztalattal rendelkező játékosok ugorhatnak be a helyükre. Az ősz mester szerint viszont ez egyáltalán nem probléma a csapat számára.

 

Kellően jó játékosaink vannak ahhoz, hogy ne okozzon gondot a nyári jövés-menés. Természetesen nem olyan erős ez a szekciónk mint a secondarynk, de megvan a lehetőség a keretben, hogy egy erős front sevennel operáljunk. Csak el kell hitetni a srácokkal, hogy ha mindent beleadnak, akkor sikerre vezethetik a védelmünket.

– mondta Phillips.

 

A két szélen Matt Longacre és Sam Ebukam ostormolhatja majd az irányítókat, míg a játékhívó linebacker Cory Littleton lesz a kezdőben. Hármójuknak összesen 8 kezdőként lejátszott meccse van, míg a Quinn – Ogletree – Barwin hármasnak 252, szóval a tapasztalat hiánya akár visszaüthet. Hogy ez ne történjen meg, arra kiváló opciót nyújt a liga alighanem lebrutálisabb védőfala, ahol a Suh – Donald – Brockers hármas készül terrorban tartani a támadófalakat. A siker receptje egy védelemben amúgy is a védőfal és a secondary sokak szerint, szóval aggodalomra semmi oka nincs a szurkolóknak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!