Connect with us

Hír

21 pontos hátrányból állt fel a Lions

A Detroit Lionsnek viszonylag jó estéje volt szombatra virradóan: a csapat megszerezte első sackjét az előszezonban, ráadásul sikerült 21 pontos hátrányból felállni úgy, hogy a csapat 20 pontot szerzett az utolsó negyedben.

 

 

A Lions továbbra nagyon gyatra teljesítményt nyújt az előszezonban. A kezdők borzasztóan játszottak, Matt Stafford 9/18, 113 yardos teljesítményre volt képes (bár ebbe közre játszott a három benyelt sack és egy csomó elejtett labda is), az első félidőben pedig összesen hat pontot szerzett a csapat a Bucs ellen. A második félidő már jobb volt, Matt Cassell és Jake Rudock is egész jól játszott, mindkettőjüknek volt TD-passza, bár ez már a sokadik számú védők ellen.

 

A harmadik negyedben azért így is nagyon durván vezetett a Bucs, 27-6-nál kezdett csak el pörögni a Lions, a negyedik negyedben pedig 20 pontot feltéve a táblára, 33-30-ra sikerült megfordítani a találkozót. Mintha csak az alapszakasz-Lionst láttuk volna.

 

Azt egyébként érdemes kiemelni, hogy bár Stafford (statisztikailag) és úgy általában a védelem is nagyon gyengén játszott, a futójáték kivételesen jónak tűnt: 122 yardot szerzett a csapat, Blount, Abdullah és az újonc Johnson is 4 yardos átlag fölött teljesített. Az mondjuk szép lesz, ha az évek óta ligautolsó futójáték feljavul, de cserébe a top passzjáték és legalább közepes védelem bezuhan.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!