Connect with us

Hír

4 meccses eltiltást kapott a Ravens legjobb cornere

Jimmy Smith négy meccses eltiltást kapott az NFL-től, mert megszegte a liga személyi magatartásra vonatkozó szabályait. A Ravens cornere ugyanis fenyegette és emocionálisan bántalmazta kisfiának anyját. A nő be is perelte Smitht tavaly, akkor fizikai bántalmazást is említett, a liga azonban erre nem talált bizonyítékot.

 

 

A corner továbbra is részt vehet az előszezonmeccseken és az összes előszezonos tevékenységen egészen az alapszakasz kezdetéig, utána viszont majd csak október elsejétől térhet vissza a Ravenshez. Ez azt jelenti, hogy nem játszhat a Bills, Bengals, Steelers és Broncos elleni meccseken, a hiánya pedig elég komoly érvágás a csapatnak.

 

A Ravens védelem Smith-szel:

  • 41,7 százalékos sikerességi ráta (4. legjobb)
  • 4,53 százalékos INT-ráta (1.)
  • 76,1-es engedett passer rating (1.)

 

A Ravens védelem Smith nélkül:

  • 47,9 százalékos sikerességi ráta (29. legjobb)
  • 1,53 százalékos INT-ráta (31.)
  • 91,5-ös engedett passer rating (18.)

 

A Ravens egyébként jelezte, hogy nem vágják ki Smith-t.

 

(A sikerességi ráta lényege a lánc mozgatása, vagyis a folyamatos haladással szerzett első kísérletek. Az a play sikeres, ami az 1-2-3-4. kísérleteken a hátralevő yardok 40-60-100-100%-át szerzi meg. Példa: 1&10, 3 yard nem siker, 4 yard siker, 10 yard siker. A védelmek célja természetesen az, ha a támadók játékai minél kisebb százalékban sikeresek.)

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!