Connect with us

Érdekességek

A Colts a legesélyesebb Bell megszerzésére

Hol játszik majd Le’Veon Bell 2019-ben? Ez a nagy kérdés a liga – minden bizonnyal – leendő legjobban fizetett futója kapcsán. Vegasban már lehet erre is fogadni, a Bovada oddsmakerei pedig ki is hozták, hogy ki a legesélyesebb Bell megszerzésére.

 

 

  1. Colts +375
  2. Jets +400
  3. Steelers +400
  4. Browns +500
  5. Lions +550
  6. Texans +600
  7. Raiders +1000
  8. Cardinals +1200
  9. Bills +1500

*100 dollár tét felrakása esetén ennyi a nyeremény.

 

Ezek alapján tehát az Indianapolis Colts lehet a legnagyobb esélyes. Egyébként Chris Ballard general manager Steelers szurkolóként nőtt fel, így kifejezetten érdekes lenne, ha lecsapna szeretett csapata egyik legnagyobb sztárjára. A pénzük meglenne rá, ahogy a második legesélyesebb Jetsnek is, akiknek fontos lenne segíteni fiatal irányítójukat minél jobb támadójátékosokkal.

A Steelers harmadik helye annyiban érdekes, hogy harmadik franchise taget nem tudnak rátenni (csak irányítófizetéssel, bár egy transition tag akár játékban is lehet), így meg kellene állapodniuk egy hosszabb távú szerződésben, ami nem akart összejönni az utóbbi két évben. Illetve hogy az előszezonban egész jó játékot mutató James Conner egész évben 600 ezer dollárt keres, míg Bell idén meccsenként $800 ezret tesz majd zsebre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!