Connect with us

Hír

A Colts újoncának is befejeződött a szezon

Derrius Guice után újabb ígéretes fiatallal babrált ki a sors. Ezúttal a Coltsnál történt egy rookie játékos térdében ACL-szakadás, a szenvedő alany Deon Cain volt.

 

 

Bár csak a hatodik körben érkezett a csapathoz pályán kívüli problémák miatt, sokat vártak tőle már a training camp kezdete előtt is, amit az edzőtábor indulásával igazolt is. A korábbi clemsoni elkapó ugyanis kiválóan teljesített az edzéseken, és sokan már arról tanakodtak, hogy vajon megvan-e hosszú távra T.Y Hilton párja az elkapósorban. Sajnos erre a 2018-as szezonban még nem kaphatunk választ, Frank Reich, a Colts újdonsült főedzője a minap jelentette be, hogy a játékos ACL-szakadás miatt nem léhet pályára a hamarosan startoló idényben.

 

A 22 éves játékos a csapat csütörtök éjjeli edzőmeccsén szenvedett térdsérülést, és már az első jelentések is arról szóltak, hogy ez akár súlyos is lehet, végül bekövetkezett a legrosszabb forgatókönyv. Sérülésével tovább bővült az így sem rövid lista, ami azon játékosokat számlálja, akik a nyár során hasonló sérülés miatt csak a következő szezonban léphetnek pályára. Ha így haladunk, akkor még a tavalyi negatív rekordot is überelhetik a csapatok az előszezon végére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!