Connect with us

Hír

A Giants szerint kevesebbet ér OBJ, mint Watkins

Korábban írtuk mi is, hogy a Giants megkezdte a tárgyalásokat Odell Beckhammel. Állítólag a csapat meg is tette az első ajánlatát, amit biztos, hogy nem fog elfogadni a csapat legnagyobb sztárja: évi 16 millió alatt ajánlottak neki.

 

 

Azt elég nehéz eldönteni, hogy a Giants ajánlata mennyire komoly. 16 milliót éves szinten Sammy Watkins keres jelenleg a Chiefsnél, akinek 52 meccsen 3 050 yardja és 25 TD-je van. Ezzel szemben Odell Beckham 47 mérkőzés alatt 4 424 yardot és 38 TD-t pakolt fel a táblára, gyakorlatilag össze sem hasonlítható a két elkapó eddig mutatott teljesítménye.

 

Azonban érdemes megjegyezni, egy top (vagy annak gondolt) elkapónak ma nagyjából ennyi az ára: Watkins mellett Brandin Cooks, Mike Evans és DeAndre Hopkins, illetve Antonio Brown keres többet 16 milliónál. Cooks nyilván nem elit, de Evans és Hopkins már OBJ-szint, de ők is csak 16,2 és 16,5 millió dollárt visznek haza, ráadásul mindhárman idén kaptak szerződést.

 

Az NFL íratlan szabályai szerint az kapja a nagyobb pénzt, aki később ír alá, vagyis jó eséllyel Beckham lehet a legjobban kereső elkapó a ligában. Azonban a 18-20 millió dollár/éves szerződést kvázi el is felejtheti, hisz a csapatnak elég csak rámutatnia Evansékre. Hiába, az elkapófizetések nem nőnek olyan ütemben, mint az irányítóké és ezt Beckham is kénytelen lesz elfogadni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!