Connect with us

Hír

A Lions újonca máris szélre küldi a veteránt?

Még kedden történt, hogy a Lions támadófalában az idei évre középre mozgatott Graham Glasgow egy bal térdsérülés miatt idő előtt volt kénytelen abbahagyni a Giantsszel való közös edzést. A harmadéves veterán eddigi két éve alatt a támadófal bal guard posztját töltötte be a csapatnál, a tavalyi évben azonban Travis Swanson sérülései miatt több mérkőzésen is bemozgatták centernek. Miután Swanson az idei offseasonben a Jetshez csatlakozott, Glasgow lett az első számú jelölt a fal közepére.

A tavalyi évben egyetlen támadó snapről sem hiányzó Glasgow kiesése után a csapat idei első körös választottja, Frank Ragnow állt be a center posztra. Ragnow az egyetemi évei alatt játszott guard és center poszton is, így nem újdonság számára ez a feladat. Glasgow sérülése szerencsére nem volt komoly, ám a szerdai napon visszatérve az edzésre újra a LG poszton találta magát.

Egyenlőre nincs semmi sem eldöntve. Mivel az edzőtábor nagyrészét Ragnow a bal oldali guard pozícióban töltötte, vélhetően maradni is fog ebben a szerepkörben az alapszakasz kezdetére, de a csapatot frissen átvevő, korábbi Patriots védelmi koordinátor Patricia örül a támadófal flexibilitásának.

A támadófalembereink képesek több poszton is játszani, próbálunk mindenkinek lehetőséget adni a gyakorlásra minden pozícióban. Nagyon örülünk, hogy Franket ilyen sok pozícióban tudjuk használni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!